Om oss Våre mål Produktanmeldelser Våre verbale kommandoer Link Link

Agilitytrening på klubben

Publisert: 02.08.2017 @ 14:49 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Siden vi har terpa så mye slalom i det siste, så ble det en bane uten slalom, og bare morro! Noe både jeg og hundene trengte! Da vi kom opp på klubben så drev folk å grilla på banen og slikt (boxerklubben skulle bruke stedet til utstilling, så var satt opp masse telt, ringbånd osv), så jeg var spent på den forstyrrelsen og matvraket Anastasia! :pKiwi hadde skikkelig fint tempo idag og hadde full spurt hele veien! Ho var i skikkelig agilitymodus idag! Ho hadde noen misforståelser her og der, men shit au, lille frøkna får bare kose seg! :D Vi fikk til og med til noen blindbytter idag (ho hater de over alt på jord!), men det fikk vi desverre ikke med på film, er desverre ikke alltid så flink til å be folk filme "/ Var drit fornøyd med Kiwi, ble bare 2 små økter på henne føre vi ga oss mens formen var på topp :) 

 

Anastasia glemte jeg å få filma.. "/ Ho var litt daff idag, men hadde et par fine økter, og ho tok fine blindbytter og forbytter! Det som sjokkerte meg var atter ho ikke engang gadd å prøve å stjele grillmaten til de rett ved hinderne! Så den skal ho ha for altså! Ho fikk bare et par korte idag ho også, kjempe fornøyd med ho :) Tundra fikk også prøve seg litt, ho fikk på seg sin tynne line igjen, siden ho tidligere har funnet ut atter ho skal ta litt seiersrunder. Så for å stoppe dette, så prøver jeg å bruke en tynn line av paracord, bare sånn for å stoppe henne fra å begynne. Har et håp om atter ho kanksje gir seg hvis ho ikke får muligheten til å begynne å kødde :P 

Den lina kan være til litt frustrasjon når den henger seg opp noen ganger.. men men.. vi får bare overleve :) Men idag ble lina overflødig, for Tundra var helt med idag, og gjorde alt som ho fikk beskjed om! :D Ho er så herlig å trene med når ho er på nett, så vi håper det fortsetter slik fremover så vi slipper lina og snart kan starte offesielle agilitystevner igjen! :) Ble bare en kort liten økt på henne, må passe på å gi oss på topp! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits