Om oss Våre mål Produktanmeldelser Våre verbale kommandoer Link Link

Oppladning til stevne

Publisert: 25.08.2017 @ 15:26 Kategori: Rallylydighet Kommentarer: 0

Jeg har meldt på Anastasia i klasse 2 i Drøbak neste helg, og jeg begynner å kjenne nervene for å rykke opp! Så da fikk vi hive oss rundt og dra på trening på klubben. Vi satte opp en klasse 2 bane og prøvde oss frem! 

Jeg syns ho gikk ganske fint, ble litt lei på runde nr 2 (filmen), men pytt. Kjenner vi må øve litt mere på foran sitt, og når jeg rygger bakover, for syns ho har en tendens til å bli skjev, som dere kanksje ser på filmen..  

(Jeg feila litt med filmene, trodde jeg fikk med alle skiltene inn i bildet, men ja.. innkallinga får dere ikke se hele på "/ )

 

Idag tenkte jeg å prøve Tundra løs på banen (jeg har vært litt redd for det, siden ho tidligere har hatt litt fjortistakter med å herje rundt og fjolle.. :p). Jeg må si ho sjokkerte meg! Var ganske på, men noe høy, så ho havna litt i forkant av meg noen ganger på "plassen" og slikt... Men er super fornøyd med hele hunden! Kanskje vi snart kan rykke ho opp i klasse 2 ho også (ho har opprykket), kan se om vi gjør det på et innestevne uten forstyrrelse av fugl :p Rallykonkurransene er så rolige og så åpne at det da fort dukker opp fugler på stevneplassen.. Så hvis dere ser oss på stevne, så ønsker vi folk rundt ringene og jeg trenger forstyrrelser å jobbe med i forhold til at vi håper på å snart være tilbake i agilityringen, og der er det en del mere forstyrrelser. 

Her blir runde nr 2 filma, ho fulgte ikke helt med de første skiltene, men så kom ho seg opp :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits