Om oss Våre mål Produktanmeldelser Våre verbale kommandoer Link Link

Agilityhelg i Fredrikstad

Publisert: 27.08.2017 @ 22:10 Kategori: Agility Kommentarer: 1

På lørdag var det tid for agiliystevne igjen. Denne gangen skulle klubben min avholde et, så siden jeg måtte jobbe, så ble det kun 3 løp per dag, det jeg følte jeg kanksje kunne orke :p 

Først ut var Kiwi i klasse 1 hopp, ho var overhodet ikke på nett... løpetiden gikk litt i huet på henne der ja :p Første gangen vi fikk riv å! :p Jaja, Kiwi er Kiwi, litt blond til tider :p (film av det ligger lenger ned), 1 riv, 1 slalomfeil og hennes vanlige noen få tidsfeil, endte det på, og 18plass av 32stk.

Etter en lang pause (eller kan vel ikke kalles det når man jobber som banebygger, tidtaker og hinderretter :p), så var det Anastasia sin tur først ut i agility klasse 1, som ho mangler 1 napp i for å rykke opp. Innroper hadde brått flytta oss mye lenger opp (ho skulle være snill å flytte Anastasia siden jeg skulle gå med 2, men funker dårlig når man ikke gir beskjed gitt..) Så jeg ble passe stressa da det brått ble vår tur og oppvarmingen ble feilberegna..

Ho starter fint, men ho har begynt å tulle i slalomen, så ble 2 feil der, og så ble det en trynings på møna, som endte med stup over, og missa feltet.. Ble noe tidsfeil pga stopp i banen og slikt, men fikk 10plass av 37stk.

Ups :P

Så var det Kiwi sin tur i agility 1 klassen. Ho var ute i fint driv, mye mere på denne runden! Og syns ho har hatt en enorm fremgang på vippa som ho lenge har frykta! Ble 1 slalomfeil, og 1 tunnelfeil, da jeg trakk meg for tidlig.. Men endte på 15plass av 37stk.

Her fikk man et felt på møna :p

 

På søndag var det tidlig på'n igjen! Denne gangen skulle Anastasia ut i hopp 2. Jeg kjente jeg var rimelig sliten idag etter en lang dag igår! Men vi fikk karra oss igjennom med en fin flyt, og så kommer den slalomen som har blitt en stor fiende for min del! Der starta masse tull igjen, og da ble siste rest rot, og endte med disk pga ho glemte et hinder jeg ikke var tydelig nok på.. (film lenger ned)

Så var det tid for agility klasse 1, men nå var jeg greit sliten og drit varm siden sola hadde kokt i noen timer! Først ut var Anastasia, her gikk det greit helt til tunnelen, da feilberegna jeg avstanden, så jeg sperra tunnelinngangen for henne, men flinke reka kaster seg inn mellom beina mine! Det går så videre greit helt til slalomen... litt kødd igjen... Og siden vi knota så mye der, så blir resten bare rot! Men kom oss igjennom med bare 2 feil i slalomen, og endte på 10plass av 35stk

Syns dette bildet ble så kult, så måtte ha det med! Skikkelig synd med hinderet i veien :( 

Kræsj mellom beina mine :p

Dævver :p 

Så var det Kiwi sin tur, ho hadde et så nydelig løp! Dette må være det beste løpet hun noen gang har hatt! Jeg fikk til føringa mi mye bedre denne gangen! Bare synd ho missa siste slalompinnen, og dermed 5 feil.. Men shit au! Og så syns jeg det var drit synd min kameramann ikke fikk filma denne runden.. men men, håpe på flere slike snart! Ble en 7plass av 35stk, og for første gang slo ho Anastasia! :p 

Anbefaler å bare scrolle videre når ho kommer til slalomen :p

 

Så nå blir det å plukke fra hverandre slalomen til Anastasia litt, dette blir bare verre og verre nå.. ho gidder jo ikke engang å høre på min hjelpende hånd i slalomen lenger heller.. men så etter Drøbak neste helg, så tar vi pause fra agilitystevner :) Men først skal jeg slappe av, for en slitsom helg det har vært med mye jobbing! 

1 kommentar

Postet av: Susanne: fotograf & hundeeier

så gøy, det så veldig bra ut da :) Må være veldig morsomt å drive med agility.
Dato: 29.08.2017 Tid: 15:11 URL: http://www.nouw.com/susanneeroy/

Skriv en ny kommentar

hits