Om oss Våre mål Produktanmeldelser Våre verbale kommandoer Link Link

Årets første skitur

Publisert: 06.01.2018 @ 21:31 Kategori: Oslo Kommentarer: 1

På torsdagen så jeg og en vennine oss lei på den manglende snøen her i Fredrikstad.. så da pakka vi bilen med ski og hunder, og tura inn til Oslo, oppe ved Frognersetern, hvor det var nok snø til å teste skia litt igjen :D 

Kiwi skulle få være med siden vennina mi ikke har noen trekkhund, ho er ikke den beste, men Anastasia tør jeg ikke å bruke fult ut ennå.. ho skal til fysioterapeut på mandag, så får vi se hva ho sier der.

Men vi starta med friskt mot og blide hunder! Kiwi fikk på munnkurv så jeg skulle slippe å få en whippet i leggen :p ho liker ikke å havne bak meg når vi står på ski eller sykler, så da kan ho nappe meg i leggen.. 

Vi fikk tips om å ta turen til Kobberhaughytta, så vi fulgte skiltene dit uten å ane lengden på turen. Det var mye oppover og nedover, og nedover syns jeg er de verste ass! :p Men det gikk fint! men kjenner jeg har et ønske om forbud mot løse hunder i løypene, herregud så vemmlig når man kommer i hundre og helvete ned bakken og brått står det en hund i veien og jeg er stuck i spora (jeg er ustødig på ski, og sliter med å komme meg opp av de spora).. Men det gikk bra heldigvis alle gangene, verken Kiwi eller Tundra liker å hilse på andre hunder og folk så..

Men det som satte meg ut var hvor mange hyggelige folk det var i løypene! Mange koslige kommentarer jeg fikk på hundene å :D Da vi kom frem til Kobberhaughytta, så ble det en velfortjent pause! Og vi fant ut atter vi hadde gått hele 8km på ski! :D Men skal ikke nekte for atter jeg kjente det i armene! Jeg prøvde å bruke de litt, siden jeg har elendig med muskler der gitt, bare tynne beinete armer "/ 

Etter en liten pause med pølser og snacks til både 2 og 4 beinte, så satte vi snutene tilbake mot bilen. Siden det ble 8km tilbake å, så fant vi ut atter 1,6km får holde, mtp Kiwi ikke er den beste trekkhund, og vennina mi måtte slite litt med å holde følge med meg som hadde Tundra :p 

Men det ble en koslig og deilig tur! Endelig fikk vi kava litt i snø igjen :D Så håper vi får gjentatt det om ikke så altfor lenge! 

Jentene koser seg i jervenhiet :) 

Sånn hvi noen lurer på hvor pent jeg behandler skia mine :p 

1 kommentar

Postet av: Prima

Det ser så gøy ut, uheldigvis er jeg utrolig dårlig på ski- og Prima trekker som en gal- så jeg tørr rett og slett ikke.
Dato: 08.01.2018 Tid: 21:44 URL: http://prima.sysrq.info/

Skriv en ny kommentar

hits