Om oss Våre mål Produktanmeldelser Våre verbale kommandoer Link Link

Endelig kom det masse snø!

Publisert: 17.01.2018 @ 11:44 Kategori: Hund Kommentarer: 0

Endelig kom det masse snø, så da ble det å hive seg ut! Tok først litt bilder hjemme i hagen av de to yngste som ville leke litt i snøen, føre vi dro avgårde og håpa brøytebilen hadde rydda opp det meste av veiene! Henta Zito og dro ut på kujordene. 

Jeg merker at Anastasia ikke er helt i form, for ho klarte ikke helt å henge med dem andre på samme måte lenger, men det håper jeg kommer seg snart! 

Men etter en liten tid inn i lekinga, så skjønner jeg ingenting siden Tundra var blitt borte i over 10min uten å komme innom... Så jeg prøver å se etter a, men må gi opp, siden de andre hundene også ødelegger sporene, så jeg ikke vet hvem jeg skal følge.. Så jeg går ned med dem til bilen igjen, før jeg igjen går ut og ser. Siden ho var borte nå i 30min, så begynte jeg å bli passe engstelig kan man si.. Etter litt trasking så finner jeg henne, da satt ho fast i piggtråd.. Fikk ho løs, og fant bare noen skrammer her og der. Ser ut som om ho har vært heldig der! Men jeg dro likevel hjem for å sjekke henne nøye fremfor å ta den skituren jeg planla.. 

Vel hjemme så ser jeg atter det bare er noen småsår.. så vi var heldig med den at ho mest fikk satt et støkk i meg bare.. montro om jeg ikke må begynne å bruke gpsen oftere.. tenk om jeg ikke hadde snø å følge, og tenk om jeg aldri hadde funnet henne :O skumle tanker... 

Intelligente Kiwi ser ikke så smart ut når ho skal spise snø :p 

En som husker å smile til kameraet hvertfall :p 

Nok snø enkelte plasser der hvertfall :p 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits