Om oss Våre mål Produktanmeldelser Link Link Link

Kategori: Agility

Agilitytrening med pointerlus

Publisert: 20.09.2017 @ 15:41 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Dro opp på klubben for å prøve å sette opp en liten bane med slalom på. For å prøve å få alléslalomen inn i bane uten hjelpemiddel på slutten, og slikt føre vi lukker helt snart, om ikke så altfor lenge håper jeg. Jeg syns dette funka bra! Men tja.. vennina mi hadde lagt fra seg en leke helt i andre enden, og den måtte Tundra såklart hente til meg! :p Da jeg la den på ene tunnelen, så var det visst ikke riktig plass det heller. Ho er litt morsom innimellom det trollet der :p 

Men syns det ble en fin runde jeg, er deilig at ho begynner å bli såpass fokusert at jeg kun trenger å tenke på handlinga mi (og den trenger myyye justering fra whippene!). Vi har ganske vide svinger ennå, men her bør handlinga mi bli bedre på å forberede Tundra føre ho satser på hinderet, så bør jeg ha tenkt tydelig på neste.. bortskjemt med whippene ja! 

Hoppteknikken begynner å komme seg

Publisert: 19.09.2017 @ 10:10 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Hvertfall på Kiwi som vanligvis har hatt en ganske snål hoppteknikk! Etter hva jeg kunne se fra forrige stevne, så begynte ho brått å spare tid også! Så dette lover godt syns jeg! 

Først har vi basic grid. Tundra fikk prøve en annen variant av den, for ho er den av hundene som definitivt jobber ordentlig!

 

 

 

Så prøvde vi litt mere på set point, og merker at jeg ikke kan stå bak og sende hundene over,  for da starter de ikke med samla forbein, som dere kanksje kan se på filmene :) 

 

 

For de som lurer, så bruker jeg hele tiden en sånn godbitmaskin foran hundene (manners minder), så de får fokuset fremover, og ikke så mye på meg :) 

Slalomen begynner å komme seg

Publisert: 08.09.2017 @ 11:05 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Jeg har nå smalna slalomen enda mere, og syns Tundra tok den på straks labb! Men jeg merker ho må tenke mye mere nå enn tidligere, så tror jeg skal holde den der et par økter til før jeg smalner slalomen enda mere. Men jeg kjenner jeg begynner å få troa på denne typen innlæring av slalom, merker jeg får en mye mer selvstendig hund av det også! :)

Anastasia fikk prøve et par ganger ho også, siden vi peller fra hverandre den slalomen hennes. Ho har jo begynt å gå annenhver pinne brått.. og det gidder jeg ikke gitt... Men ho var ikke helt på det å trene i vått gress idag.. så ble bare 2 ganger før vi ga oss gitt! Livet med en whippet... :p

Litt mere jobbing med hoppteknikk

Publisert: 07.09.2017 @ 11:11 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Vi går et onlinekurs om hoppteknikk og slikt hos klickerklok.se om dagen, og denne gangen ble en av oppgavene våre å jobbe med en oxer med en V foran. Så da ble det å prøve litt da. Anastasia ville ikke være med idag, ho syns det var altfor vått i gresset etter regnvær.. så ble bare Kiwi og Tundra som fikk prøvd seg.

Førstemann ut var Kiwi og ho var ikke helt fornøyd med å måtte sitte foran hinderet.. men ho ble ihvertfall med, kontra Anastasia :p Syns ho hopper fint her, ikke så altfor spent, så er håp om at ho kan få en bedre hoppteknikk etterhvert!

Så fikk Tundra prøve seg, ho var enda litt mere medgjørlig, pointere bryr seg ikke like mye om vær som whippet :p Ho hoppa fint syns jeg, så lurer på om jeg skal tilføye 2 hindere til etter oxern neste gang for å utfordre henne litt mer. 

Agilitystevne i Drøbak

Publisert: 05.09.2017 @ 09:59 Kategori: Agility Kommentarer: 0

På søndag var det tid for agilitystevne i Drøbak. Vi overnatta der fra lørdag pga det skulle være på samme sted som rallystevnet, så slapp vi også å stå så innmari tidlig opp, siden vi hadde første brifing kl 8! 

Førstemann ut var Kiwi i hopp 1, jeg var ganske trøtt ennå.. så jeg surra litt.. Og Kiwi tjyvstarta, og dermed kom vi feil inn i slalomen, så 5 feil der, og så syns jeg runden gikk kjempe fint, helt til lengdehoppet, jeg falt litt av lasset, så Kiwi vegra... Så 10 feil totalt, og en ny rekord på hvor lite tidsfeil, kan jeg ikke klage på! Fikk bare 0,80 i tidsfeil, iforhold til hennes vanlig 2-3sek.. :)  Så 10,80 feil, og en fin 10plass av 24stk! 

(De som filma klarte ikke å få med første hinder, så den starter rett på hinder 2 som er slalomen :) ) 

Neste klasse var agility 1, og første mann ut var Anastasia. Ho var i farta idag, men ble et surr hvor ho fløy forbi tunnellinngang.. og så en slalomfeil, og så feltfeil på bommen, for da ga jeg faen og tenkte å bare gønne litt på og ha det gøy, ho trenger litt slike også!  Ble 15 feil totalt og fikk 14plass av 30stk.

(de som filma klarte å begynne midt i banen, så får ikke med alt :p) 

Neste var Kiwi, og ho gikk som en kule! Frem til vi hadde 3 hindere igjen, da falt fokusen litt av, og ho løp forbi et hinder, og da vi skulle ta det på nytt, så ga jeg henne ikke nok rom, så ho misforsto og tok bommen... så disk! Men jeg er super fornøyd med henne om dagen, går som ei klokke! :D 

(Filma midt i her også)

SIste klasse for dagen var hopp 2 med Anastasia. Ho var litt distrè føre vi skulle inn i ringen.. og da vi starta så kom vi til hinder 2, føre ho så en liten hvit hund oppi skråninga inni skæven der.. I frykt for atter ho måtte dra å sjekke om det var en katt, så fikk jeg henta ho inn og fortsatt, men glemte å sperre for tunnelen, så disk... og så ble resten av banen litt rot.. Syns ho var overhodet ikke seg sjæl.. Enten har ho en dårlig periode, eller så er det noe galt et sted.. 

 

Så vi får bruke tiden fremover på å trene, nå skal den teite slalomen på plass føre Anastasia er tilbake på konkurransebanen hvertfall! Og så får ho ta seg en tur til kiropraktor å få sjekka kroppen snart å! :) 

Agilitytrening på sitt beste

Publisert: 02.09.2017 @ 16:38 Kategori: Agility Kommentarer: 1

Som noen kanksje vet så har vi slitt lenge med at Tundra blir så høy på agilitytreningene at ho bare fjaser og løper rundt i full fart..! Så har tatt en liten pause og så begynt litt med tau, men siden ho har vært så fin i det siste, så tenkte jeg å gi ho en sjanse uten tau etter seg. Og jeg kan ikke si annet enn atter det gikk over all forventning! Vi hoppa over slalomen, så vi hadde 2 baner, altså stoppa rett før slalomen, og begynte på nytt etter. For jeg holder på med alléslalom, og den er ikke helt lukka ennå. 

Fikk en vennine til å filme siste delen her, og jeg kjenner det skal bli deilig å begynne å pirke på handling, osv istedetfor å passe på at Tundra ikke koker over i huet! :p 

Slalomtrening for alle penga!

Publisert: 30.08.2017 @ 11:01 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Tundra har jo blitt godt kjent med alléslalomen i det siste. Men vi har tatt en ørliten pause, men nå kjørte vi på igjen, denne gangen hadde vi en mye smalere allé enn tidligere. 

Jeg syns ho har hatt en enorm fremgang nå, og farta kom også på denne økta! Så jeg tenker vi smalner enda litt mere neste gang, så ho må tenke litt. Men ho viser hvertfall en god forståelse for inngang hittil. 

 

Anastasia ble hevet med på økta, etter hennes elendige slalomer i det siste! Etter at ho fikk opp farta i slalomen, så har ho fått for seg at ho skal ta annenhver pinne... så da ble det å plukke fra hverandre slalomen litt igjen.. Så da er vi på en smal allé, så får vi se om vi får retta opp litt! 

 

Kiwi fikk også kjørt seg, men ho syns allé er vemmlig, vanlig slalom er bedre syns ho, men jeg har et håp om at ho skal bli bedre en gang. Tross alt så har ho kommet seg super bra på vippa dette året! Så jeg lever i håpet! :p

Agilityhelg i Fredrikstad

Publisert: 27.08.2017 @ 22:10 Kategori: Agility Kommentarer: 1

På lørdag var det tid for agiliystevne igjen. Denne gangen skulle klubben min avholde et, så siden jeg måtte jobbe, så ble det kun 3 løp per dag, det jeg følte jeg kanksje kunne orke :p 

Først ut var Kiwi i klasse 1 hopp, ho var overhodet ikke på nett... løpetiden gikk litt i huet på henne der ja :p Første gangen vi fikk riv å! :p Jaja, Kiwi er Kiwi, litt blond til tider :p (film av det ligger lenger ned), 1 riv, 1 slalomfeil og hennes vanlige noen få tidsfeil, endte det på, og 18plass av 32stk.

Etter en lang pause (eller kan vel ikke kalles det når man jobber som banebygger, tidtaker og hinderretter :p), så var det Anastasia sin tur først ut i agility klasse 1, som ho mangler 1 napp i for å rykke opp. Innroper hadde brått flytta oss mye lenger opp (ho skulle være snill å flytte Anastasia siden jeg skulle gå med 2, men funker dårlig når man ikke gir beskjed gitt..) Så jeg ble passe stressa da det brått ble vår tur og oppvarmingen ble feilberegna..

Ho starter fint, men ho har begynt å tulle i slalomen, så ble 2 feil der, og så ble det en trynings på møna, som endte med stup over, og missa feltet.. Ble noe tidsfeil pga stopp i banen og slikt, men fikk 10plass av 37stk.

Ups :P

Så var det Kiwi sin tur i agility 1 klassen. Ho var ute i fint driv, mye mere på denne runden! Og syns ho har hatt en enorm fremgang på vippa som ho lenge har frykta! Ble 1 slalomfeil, og 1 tunnelfeil, da jeg trakk meg for tidlig.. Men endte på 15plass av 37stk.

Her fikk man et felt på møna :p

 

På søndag var det tidlig på'n igjen! Denne gangen skulle Anastasia ut i hopp 2. Jeg kjente jeg var rimelig sliten idag etter en lang dag igår! Men vi fikk karra oss igjennom med en fin flyt, og så kommer den slalomen som har blitt en stor fiende for min del! Der starta masse tull igjen, og da ble siste rest rot, og endte med disk pga ho glemte et hinder jeg ikke var tydelig nok på.. (film lenger ned)

Så var det tid for agility klasse 1, men nå var jeg greit sliten og drit varm siden sola hadde kokt i noen timer! Først ut var Anastasia, her gikk det greit helt til tunnelen, da feilberegna jeg avstanden, så jeg sperra tunnelinngangen for henne, men flinke reka kaster seg inn mellom beina mine! Det går så videre greit helt til slalomen... litt kødd igjen... Og siden vi knota så mye der, så blir resten bare rot! Men kom oss igjennom med bare 2 feil i slalomen, og endte på 10plass av 35stk

Syns dette bildet ble så kult, så måtte ha det med! Skikkelig synd med hinderet i veien :( 

Kræsj mellom beina mine :p

Dævver :p 

Så var det Kiwi sin tur, ho hadde et så nydelig løp! Dette må være det beste løpet hun noen gang har hatt! Jeg fikk til føringa mi mye bedre denne gangen! Bare synd ho missa siste slalompinnen, og dermed 5 feil.. Men shit au! Og så syns jeg det var drit synd min kameramann ikke fikk filma denne runden.. men men, håpe på flere slike snart! Ble en 7plass av 35stk, og for første gang slo ho Anastasia! :p 

Anbefaler å bare scrolle videre når ho kommer til slalomen :p

 

Så nå blir det å plukke fra hverandre slalomen til Anastasia litt, dette blir bare verre og verre nå.. ho gidder jo ikke engang å høre på min hjelpende hånd i slalomen lenger heller.. men så etter Drøbak neste helg, så tar vi pause fra agilitystevner :) Men først skal jeg slappe av, for en slitsom helg det har vært med mye jobbing! 

Hoppteknikk trening

Publisert: 18.08.2017 @ 11:50 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Litt riktig hoppteknikk når man driver med agility er aldri feil, og ekstra kjekt når man i tillegg får trent de forskjellige musklene også. Tror hundene syns det var en allright trening også. Anastasia har en ganske fin teknikk syns jeg, Kiwi er vel strengt satt den som har den rareste og til tider teiteste :p Dette var hvertfall god trening for henne! :) 

Anastasia sin økt

 

Kiwi sin runde

 

Til slutt har vi Tundra, her ble godbitmaskinen satt mellom de 2 siste hinderne fordi ho begynte å hoppe 2 hinder samtidig som dere ser :p

Agilitytrening på klubben

Publisert: 02.08.2017 @ 14:49 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Siden vi har terpa så mye slalom i det siste, så ble det en bane uten slalom, og bare morro! Noe både jeg og hundene trengte! Da vi kom opp på klubben så drev folk å grilla på banen og slikt (boxerklubben skulle bruke stedet til utstilling, så var satt opp masse telt, ringbånd osv), så jeg var spent på den forstyrrelsen og matvraket Anastasia! :pKiwi hadde skikkelig fint tempo idag og hadde full spurt hele veien! Ho var i skikkelig agilitymodus idag! Ho hadde noen misforståelser her og der, men shit au, lille frøkna får bare kose seg! :D Vi fikk til og med til noen blindbytter idag (ho hater de over alt på jord!), men det fikk vi desverre ikke med på film, er desverre ikke alltid så flink til å be folk filme "/ Var drit fornøyd med Kiwi, ble bare 2 små økter på henne føre vi ga oss mens formen var på topp :) 

 

Anastasia glemte jeg å få filma.. "/ Ho var litt daff idag, men hadde et par fine økter, og ho tok fine blindbytter og forbytter! Det som sjokkerte meg var atter ho ikke engang gadd å prøve å stjele grillmaten til de rett ved hinderne! Så den skal ho ha for altså! Ho fikk bare et par korte idag ho også, kjempe fornøyd med ho :) Tundra fikk også prøve seg litt, ho fikk på seg sin tynne line igjen, siden ho tidligere har funnet ut atter ho skal ta litt seiersrunder. Så for å stoppe dette, så prøver jeg å bruke en tynn line av paracord, bare sånn for å stoppe henne fra å begynne. Har et håp om atter ho kanksje gir seg hvis ho ikke får muligheten til å begynne å kødde :P 

Den lina kan være til litt frustrasjon når den henger seg opp noen ganger.. men men.. vi får bare overleve :) Men idag ble lina overflødig, for Tundra var helt med idag, og gjorde alt som ho fikk beskjed om! :D Ho er så herlig å trene med når ho er på nett, så vi håper det fortsetter slik fremover så vi slipper lina og snart kan starte offesielle agilitystevner igjen! :) Ble bare en kort liten økt på henne, må passe på å gi oss på topp! 

Innlæring av slalom

Publisert: 29.07.2017 @ 09:23 Kategori: Agility Kommentarer: 1

Prøvde først med grinder på Tundra som jeg fikk tips om, det gikk lenge fint, men føler vi har stoppa opp, så nå går jeg heller over til å prøve alléslalom, og heller prøve og se om vi skjønner mere da :pJeg hadde en liten alléslalom på 6 pinner liggende etter whippetene, men etter et par treninger med den, så var konklusjonen min at den var for lett og tålte ikke helt atter bulldosern Tundra kom løpende igjennom.. :p Så da ble det innkjøp av en større og tyngre alléslalom :D 

Siden vi har hatt noen treninger allerede, så legger jeg ut tidligere filmer her, og for de som er interresert, så kommer det flere filmer senere, etterhvert som vi kommer fremover :) 

8.Juli

18.Juli

25.Juli

På denne trening syns jeg ho har skjønt inn- og utgangene av slalom mye bedre! Her har jeg prøvd å lure henne med skjeve innganger (lett for å hoppe over pinner), og maskinen stående skjevt (lett å hoppe over siste pinne også).

Må bare legge til at alle momentene er ikke filma, da jeg ikke alltid husker film og slikt :p 

 

For de som lurer, så er konseptet med alléslalom at hunden skal lære seg å tenke sjæl, og da kanskje forstå slalomen mye bedre enn ved lokking feks. Etterhvert som hunden forstår og blir tryggere på pinnene, så blir det smalna litt og litt, til den er helt sammenslått og rett :) 

Jeg bruker her en Manners Minder i enden av slalomen for å hjelpe hunden å fokusere rett i slalomen og ikke bli så avhengig av meg :) 

Agilitystevne med Tundra

Publisert: 20.08.2016 @ 21:44 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Endelig var Tundra gammel nok til å prøve seg på agiliystevne, så da ble det til at vi meldte på stevne som klubben skulle ha, så det ble på hjemmebane. 

Første klasse var agility, og jeg var rimelig nervøs for om ho skulle finne på masse tull.. Så det ble et par hindere føre ho løp rundt og måtte sjekke banen, så kom ho tilbake og fortsatte, men fokuset var ikke heeelt på meg, så tror hele situasjonen var ille uvant for henne gitt :p

Ble disk, men vi hadde hoppklassen etterpå, så da fikk vi prøvd igjen! Etter noen timer var det klart for hoppklassen, og inn til pers igjen! Litt mindre nervøs denne gangen. Det gikk kjempe fint til hinder nr 3, der det ble en litt for stor sving, og fikk en vegring, men resten gikk supert! Etter siste tunnel ble det et svalestup, men opp og hopp, og løpe videre! :p 

Endte med 5 feil og på en fin 6plass av 34stk, så er super stolt av udyret! :D 

Teknisk sett er den store svingen litt min feil, jeg ropte ikke på henne i tide, er litt for vant til å gå med whippetene, som er mindre og smidigere :pAnastasia og Kiwi på agiliystevne i Moss, 1 Mai

Publisert: 07.06.2016 @ 02:02 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Litt på etterskudd her, men bedre sent enn aldri :P Var litt spent på Anastasia siden ho ikke har vært helt i form i det siste, så vi tok hele dagen som en trening. Spesielt med Kiwi, som jo er ganske barnslig ennå :p

 

Bilder er tatt av Fredric René Halvorsen

Først var det lagkonkurransen med Amatørene II :P jeg var først ut, og Anastasia fikk 5 feil, pga jeg dro fra ho litt for tidlig i den siste tunnelen... skikkelig surt :( men ellers syns jeg ikke ho hadde den piffen ho vanligvis har.. 

Laget endte på en 7plass av 16stk, så vi er ganske fornøyde :) 


Så var det Hoppklassen med Anastasia, ho starter med å komme så fort inn i slalomen som var hinder nr 2, så ho bomma på inngangen og fikk 5 feil. Og så var ikke siste tunnelen noe kul nå heller.. så 5 feil der å, og så fikk jeg ikke med meg atter ho løp under 1 hunder, så ho diska da vi løp videre... 

Og så var det Kiwi sin tur i hopp, og jeg forventa appsolutt ingenting! Men som man kanskje ser i filmen så stoppa jeg ganske bra opp på hjulet, fordi jeg venta atter ho skulle tulle med den, men neida, ho løp videre fint, til vi kom til muren (aldri hoppa den før ever), den var skummel, men 5 feil, og ho hoppa den! Stolt! Jeg løp feil for ho inn til den siste tunnelen, så 5 feil der også, og så spurta ho forbi ene hinderet, og da jeg skulle ta ho med tilbake, så hoppa ho det feil vei, så disk :P  Men stolt over henne, for nå var det ikke sånne skikkelig barnsligheter som ho vanligvis har for seg :P 


Så var det agilityklassen med Anastasia, og der var Anastasia kaputt... tydelig merkbart ikke i form.. for ho starta med å gå under hinderet.. Og surr i slalomen, så disk. Flere hindere som blåste ned å :p


Kiwi på NKK Drammen

Publisert: 06.06.2016 @ 19:20 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Forrige helg var vi nok en gang på stevne, siden Kiwi skulle jakte på siste certet, så var det kun ho som fikk gå agility denne gangen. Da dette stevnet er dyrere enn andre agilitystevner :) 

Som vanlig med Kiwi er planen å bare komme igjennom banen uten å diske, og denne gangen klarte vi det faktisk :D Med hes stemme og feber på meg, så gikk det hipp om happ! Og Kiwi er som vanlig Kiwi (ille barnslig), så ho måtte hilse på hinderretter i samme sleng også :p Men med 2 vegringer og noe tidsfeil, så kom vi oss igjennom, selvom jeg kjente beina mine var skikkelig ferdige på slutten av banen! :P 

17plass av 54 hunder, er vi skikkelig fornøyde med ass! :D

Agilitystevne i Askim

Publisert: 02.10.2015 @ 10:17 Kategori: Agility Kommentarer: 2

Dette stevnet kan vel ikke sies atter var noe annet enn kaos og stress... :P Bilen fuska litt på vei opp, så kom for sent til brifinga av banen.. Og da jeg spurte om å sette en hund foran Kiwi (siden de hadde neste klar, pga de først hadde satt ho som "ikke møtt") men nei, det var ikke greit, så rett inn i banen med oss. 

Kiwi er jo en følsom hund, og ikke en så selvgående hund på agilitystevner ennå, så siden huet mitt var andre steder, så kunne ho brått overhodet ikke ta lengdehinderet, så diska der. Men hadde ellers en fin runde, hvor jeg fant ut i ettertid atter jeg glemte 1 hinder, men det var jo ikke så farlig siden ho allerede hadde diska :p 

Huet mitt hadde visst ikke rukket å lande ennå, så jeg oppdager midt i banen atter jeg hadde glemt å ta av dekkenet til Anastasia x) jaja, ble en fin runde fordet da :p Men det var som de sa; du må gjøre en sånn teit feil en eller annen gang, men da gjør man det også bare 1 gang :p 


I agilityklassen, så hadde jeg rukket å sette meg ned og puste, og fått gått banen ordentlig! :) Anastasia gjorde en super jobb! Bortsett fra meg som har slitt litt med kneet i det siste, så i svingen etter hinder 3, så fikk jeg en vriding som gjorde den verre og ble hengende laaangt bak Anastasia, men heldigvis har ho lært å ta det rolig på bommen, så ho venta på meg der :) 

Inn i tunnelen ble det litt misforståelse, så 5 feil der, og så slalomen skalla ho i en skikkelig skjev pinne... så ho kom litt ut av det hele der, så ble 10 feil der. Men ellers hadde ho en super runde, ingen feltfeil :D 

Endte med 15 feilpoeng, og 22plass av 43 stk :p 

 

Så nå tar vi muligens pause fra agility frem til nyåret :) Får se litt :) 
Rekene på agilitystevne

Publisert: 24.08.2015 @ 10:53 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Denne helga var det agilitystevne hele helga på klubben vi trener i. Og så klart var rekene meldt på, Kiwi skulle få debutere :) 

Med Anastasia hadde jeg som mål at ho ikke skulle løpe under hinderne, og ei heller gå på noen av felthinderne når vi ikke skulle på dem :P

Kiwi gikk jeg med blanke ark, siden det er første gangen, og ho er ganske følsom, så jeg skulle bare få det hele til å bli en positiv opplevelse for henne :) 

Fredag starta vi først med Åpen hopp med Anastasia, det gikk fint helt til hinder nr 5, da løp ho under, prøvde å stoppe henne, men ho gikk rett til hinder 6 :p så disk der :) kom til slalomen og det starta veldig greit, men dukka opp noen stankelbein, som måtte jaktes på, så fløy litt inn og ut av slalomen :p

Senere var det tid for Åpen agility, men da hadde jeg så huepine etter å ha holdt på å hjelpe til og ordne hele dagen... Og var skikkelig komplisert bane, så det gikk til hinder nr 1, så surra jeg, og da løp Anastasia rett opp på mønen :p Tok noen randome hindere og løp ut istedet :) 

Lørdag var det inn med Anastasia som nr 1 i klasse 1 hopp. Ho gikk knall bra! Ho var på vei mot hinder 7, men den tenkte ikke jeg over, så jeg stoppa ho og ropte ho til hinder 8, ho hopper akkurat over det hinderet da jeg oppdager feilen... så disk... "/ men ellers et supert løp, bare litt kommunikasjonsfeil ved den siste tunnelen som dere kan se på filmen lenger ned :) 

Kiwi...tja... ho var bare Kiwi, overglad og overgal! :P Ho satte seg ned for å klø på starten, men da jeg skulle rette ho opp og såvidt kom borti henne, så ble det full raptus rundt, som dere kan se på filmen :p Så ble disk :p Mye surr i banen, men sånn er det når Kiwi ikke har rukket å lande helt i huet ennå :p

I agility var det bare Anastasia som gikk, og det gikk kjempe bra der å, bare at Anastasia ville litt for mye til bommen, så ho gikk litt på den, og dermed diska... men er super fornøyd jeg :) Ho gir jo seg sjøl hele veien :) 


På søndag var det ny dag, nye muligheter, agilityklassen var først, og der gikk bare Anastasia. Hele runden gikk bare super, alt klaffa, og vi fikk feilfri runde, med 4plass og napp! :D 0,96sek bak 3plassen :) 

I hoppklassen skulle Kiwi først inn, så da rakk ho å lande litt føre vi skulle inn på banen i hopp klassen. Og den gikk kjempe bra! Kunne vært mere effektiv, og jeg ble så fokusert på å prøve å få til et bytte med henne (er litt vrient noen ganger på henne, siden ho som sagt er super følsom, og brått kan bytte være skummelt, selvom ho har gjort det mye..) Så jeg glemte et hinder som lå litt teit til, og dermed disk. Men en stooor forbedring fra lørdagen! 

I agility klassen var Anastasia litt sliten så tok båndet og lekte å prøvde å gire ho opp føre vi skulle inn, og da jeg satte henne på start og tok av båndet så var jeg som dum å kaste den litt på siden... ikke smart! for med en gang jeg sa atter ho kunne begynnne, så gikk ikke ho til hinderet, men til kobbelet xD Så disk :p men merka ho var drit sliten, så syns ho gikk veldig greit jeg :) 

Er drit fornøyde med hundene mine igjennom hele helga, de fleste feila er jo mine å! Og i 30 varmegrader, så merker både jeg og hundene det, og jeg har jo flydd rundt og hjulpet til på stevnet som hinderretter, banebygger osv :P så merker det i kroppen gitt :p  

Agilitytrening

Publisert: 29.05.2015 @ 21:22 Kategori: Agility Kommentarer: 2

Årets første agilitystevne

Publisert: 31.01.2014 @ 12:11 Kategori: Agility Kommentarer: 1

Da var det tid for årets første stevne for oss! Denne gangen agilitystevne på Kløfta :) Benjamin skulle debutere i agility hopp, og Anastasia skulle gå agility hopp ho også :) 

Det ble disk på begge to. Anastasia starta fint over første hinder, men kom i så stor fart at ho fikk for stor bue til hinder nr 2, så den ble hoppa feil vei... så disk... resten av banen bare løp vi igjennom og hadde det bare gøy :) 

Benjamin kom seg helt til tunnelen som var hinder nr 5, da han kom ut av tunnelen så løp han ut på andre siden av den, mens jeg sto på den andre siden der igjen.. så han bare hoppa likesågodt over tunnelen han... så yes da... da ble det disk.. :p Men ellers er jeg super fornøyd med mannen min! Han gjorde alt som han skulle ellers, og fikk en kjempe fin runde! Så han skal definitivt mer ut å starte fremover! :D 

 

Fikk bare filma litt av runden til Anastasia, men ble noen bilder av de begge to :)

Agilitytrening

Publisert: 27.01.2014 @ 16:43 Kategori: Agility Kommentarer: 0

På fredag var jeg på agilitytrening med de 2 eldste hundene mine :) Det gikk så som så, vi er jo helt ute av trening, og Benjamin er jo ganske så nybegynner ennå :p 

 

Agilitystevne i Maridalen

Publisert: 13.09.2013 @ 22:30 Kategori: Agility Kommentarer: 3

Så var vi klare til start, eller ikke.. :p haha, har knapt fått trent på en stund, så dette lovet ikke godt :p Men Anastasia gikk utrolig nok som en klokke, selvom det var et par ganger ho ikke kunne fremadsendinger liksom :p Og slalomen var gørr, så halvveis i den, så jogga ho litt bortover for seg sjøl, før ho kom tilbake og fullførte med glans :D er sååå stolt av lillemor :D 

Vi kom på 19.plass av 39stk, så ikke gæli det :D og hadde 1 feil og 2 vegringer + 4.03 i tidsfeil (pga ho rota med slalomen) så hadde 19.03 totalt i feilpoeng :) men er super fornøyd jeg, for vi kom igjennom uten disk :D 

 

Klubbmesterskapet i OODK - Agility

Publisert: 19.06.2013 @ 11:52 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Første start ble det full stress til, var bare å bytte nummerlapp å løpe rett opp, siden de venta på meg :p 

Første klassen var Bronsemerket, det gikk så det suste, med litt stopp på slalomen, siden ho ikke syns den er no kul ennå, så den går ikke så fort :p Vippa var brått skummel idag :p Og så gikk det for fort og jeg ble helt handlingslammet, så ho løp i en for stor bue og tok et av de siste hindrene feil vei.. så jauda, ble ikke no bronsemerke på oss :p Men vi får prøve igjen senere :) 

 

Neste klasse var Agility-klassen, og jeg husker ikke helt i farta hva som gikk feil her :p men vi var allerede diska før det sto en hund litt på utsiden og lekte med en leke som ble slengt oppi lufta, så Anastasia måååtte bare bort å sjekke ut :p Før ho kom full fart tilbake og løp som en galing igjennom banen. Herregud den hunden kan å kose seg! :p 

Så var det tid for Agility Hopp-klassen :) Første hinder gikk bra, men så løp ho under neste og før jeg fikk stoppa ho så var ho inni pølsa, så disk :p Men vi fortsatte likevel vi og det gikk kjempe bra helt til det satt en fugl på markeringsbåndet og før jeg rakk å se den, så var Anastasia på jakt i full fart :p Ulempen med jakthund gitt :p men ho kom i full fart tilbake og vi kom oss igjennom banen med mye latter :D 

 

Takk til Cilje for bildene over her! 

Og takk til Beate Kittilsen for bildene under! :D 

Agilitytrening med Anastasia 10.juni

Publisert: 16.06.2013 @ 10:31 Kategori: Agility Kommentarer: 0

Går føringskurs for Geir Ottesen, og vi stortrives, han har hjulpet oss godt på vei! Anastasia suser rundt på banen som et olja lyn og virkelig elsker jobben sin :D Helt til vi kommer til slalom da, Anastasia har ikke skjønt at det kan gå fort der også ennå :p Men vi får bare fortsette å trene :D 

Takk til mamma for bildene :)

2 tålmodige pinnedyr som venter i bilen :)


Agilitykurs i Maridalen

Publisert: 30.05.2013 @ 23:42 Kategori: Agility Kommentarer: 0

På mandag var det tid for mandagens agilitykurs. Desverre hadde jeg en sliten hund etter teltturen, så Anastasia orka ikke mange rundene :) Var 4 baner satt opp, og fikk bare kommet terpa på 3 av dem, før jeg fant ut at vi skulle gi oss, så ikke agility ble negativt :) Mamma kom etter at vi hadde terpa på 2 av banene, så fikk bare knipsa bilder fra slutten "/ Men men, vi håper på mindre sliten hund neste mandag :) 

 

Trene litt på "rull rundt" :p


Agilitytrening på Kalabanen

Publisert: 25.04.2013 @ 00:19 Kategori: Agility Kommentarer: 0

På lørdagen som var så var jeg, Elisabet og Nina å trene agility på Kalabanen, vi grilla også. Det var en kjempe koslig dag med mye morro :D

 

Ianca i farta :D 

 

Luna i farta :D

 

2 stk pinnedyr som venter på tur :) 

 

Ianca er kjempe happy med agility treninga :D

 

Benjamin vil leke :D

 

kos med grill :D

 

 

Disse bildene under er tatt av Nina med mitt kamera, tusen takk! :D 

 

Første gangen Benjamin prøver slalom, flinke gutten min :D

 

Lille gutten syns hjulet er litt skummelt :p

 

Høøøyt over :D

 

Agilitytrening i Frognerparken

Publisert: 02.04.2013 @ 23:48 Kategori: Agility Kommentarer: 1

Denne dagen var det knall vær så jeg og hundene tok oss en tur på agilitybanen i Frognerparken sammen med Hilde og hundene hennes for å trene litt :) 

Det var ille bløtt og glatt der med noen plasser hvor det var bedre, så vi tok det pent :) 

Først ut var Benjamin, og brått var han nå i slaget til agility, og han var skikkelig motivert :D Rare mannen min :D

 

Så var det Anastasia sin tur, ho var veldig flink og motivert, men litt mindre motivert der det var ille bløtt, så tror ikke ho likte underlaget helt, haha :p


Tusen takk til Hilde Berglund for alle bildene! :D


Pinnedyra på påskehareløp

Publisert: 22.03.2013 @ 19:27 Kategori: Agility Kommentarer: 1

Vi hadde egentlig tenkt til å avlyse det hele, men takket være Victoria sine overtalelseskunster, så ble vi med likevel :p For de som lurer så er det et uoff. morsomt løp som klubben arrangerer :)

Første mann ut var Benjamin, han fikk starte sammen med de mellomstore, siden han ikke har hoppa noe høyere enn 20cm før, så vi ville ikke ha høye hindere. Han rev første hinderet, og et annet hinder også, så måtte ta de 2 på nytt :p men jeg er sjokkert over at han hoppa over og ikke prøvde å tulle med å gå under og sånt, så da har han tydeligvis skjønt at det ikke er noen mulighet for å gå under eller til siden, og det er bra! :D Tunnelen var han litt skeptisk til, men tilslutt hev jeg inn en pølsebit, og da løp han inn for å se etter den, og det tok litt ekstra tid :p Men neste tunnel syns han var kul! :p

Vippa hoppa vi over siden han ikke har prøvd den før :p Og da han skulle sitte og vente på meg mens jeg løp slalom, så kom han løpende da jeg var ved andre enden... men løp tilbake med han og da satt han pent og venta :D Kjempe stolt av lillegutt som ikke har trent noe agility siden i sommern/høsten! :D 

Kom på 21 plass, altså siste plass :p men men, vi dro for treninga sin skyld, og de som kom foran oss konkurrerte i klasse 3 og sånt no til vanlig :p


Her løper jeg slalomen mens han venter :p

Ivrig etter pølsebiter ja :p


 

Så var det Anastasia sin tur i klasse stor, sist jeg trente med ho, så skulle ho bare løpe under hinderne, så var klar for det også nå.. men neida, reka var i knall form! Spratt over hinderne som om ho ikke hadde gjort noe annet i sitt liv! Og ho ble sist trent i agility rett før jul liksom! Bommen gikk det alt for fort på, ho løp fra meg, så ho måtte ta bommen på nytt siden ho hoppa over feltet... :p

Vippa løp ho også fra meg på, og hoppa ned, for ho skvatt... kjerringa kan å skremme seg sjøl :p så da måtte jeg lirke ho over, og dytte ho litt også, så kom vi oss over den! Merkelig nok så ble ho sittende da jeg løp slalom, ho pleier jo å bli gira hvis jeg løper.. så jeg er skikkelig stolt av reka! :D 

Kom på 17 plass :) 
Så jeg er skikkelig fornøyd med kvelden! Begge pinnedyra funka!! :D Så da er vi kanskje tilbake til agilitybanen igjen, noe jeg gleder meg stort til! Har vært litt kjipt å ikke ha noen hund som jeg kan bruke der, men men, planlegger å melde på 1mai-stevnet i Moss :) 

Tusen takk til Victoria-Louise Fjeld Karlsen for bildene! :) 

Nisseløp på Søndre Aas Gård Del 2

Publisert: 21.12.2012 @ 00:55 Kategori: Agility Kommentarer: 2

Neste og siste del :) 
Nisseløp på Søndre Aas Gård Del 1

Publisert: 21.12.2012 @ 00:16 Kategori: Agility Kommentarer: 0

OODK arrangerte det årlige nisseløpet, og denne gangen hev vi oss med, tok også mange bilder :) 
Agility i sommervarmen

Publisert: 24.05.2012 @ 21:04 Kategori: Agility Kommentarer: 0

På kvelden blir det endelig såpass kjølig at man kan trene litt :p 

Bildene er tatt av Elisabet, bortsett fra noen bilder av Molly, som jeg tok, siden Elisabet ville prøve med Molly :) 


 

 

Anastasia trener agility 1april

Publisert: 10.04.2012 @ 03:28 Kategori: Agility Kommentarer: 1

En liten snutt fra treningen vi hadde forrige uke, Elisabet som filma :) Kommer kanskje noen bilder fra treninga ut i bloggen her etterhvert :)

 

hits