hits
Om oss Våre mål Produktanmeldelser Våre verbale kommandoer Link Link

Kategori: Buskerud

Liten fisketur på hytta

Publisert: 03.08.2016 @ 13:51 Kategori: Buskerud Kommentarer: 0

Jeg og hundene dro alene opp på hytta på Kongsberg, nærmere bestemt Efteløt. En koslig seter uten strøm og vann, men som også for tiden holdes på å pusses litt opp.


Siden vi kom opp så sent på onsdagen, så spiste vi bare litt føre vi la oss, siden jeg hadde så sterk huepine.. Så fiskinga ble utsatt til dagen derpå :) 
 
Fresh og opplagt gikk jeg og Tundra opp den lange bakken til det store fiskevannet (whippetene er ikke noe fan av å være i ro å vente på meg mens jeg fisker, så de ble igjen). Siden Tundra har fått ny kløv, så måtte den testes, så ho og jeg delte den lille pakkninga vi skulle ha med oss på tur.  

Veien opp var tung (vi har lite bakker hjemme i østfold gitt), men forfriskende og god trening! Vi fant vår vanlige plass på deminga og kasta ut sluken. Tundra syns fisking er så spennende at ho kan sitte i flere timer mellom beina mine og bare glo ut etter sluken, og idag var intet unntak :p Ble bare en liten ørret, som Tundra fikk med en gang. Føre vi gikk tilbake til hytta. 
Ca. 15min etter atter vi kom frem til hytta så åpna himmelen seg og det hølja og tordna, så ble en power nap føre vi pakka inn i bilen og kjørte hjem igjen. Er så deilig å bare kunne ta seg sånne småturer her og der innimellom oppussing av huset hjemme :) 

(når man har for mange nye sluker man helst ville prøvd på en gang :p )

Høyt oppå fjellet

Publisert: 30.09.2015 @ 21:27 Kategori: Buskerud Kommentarer: 1

Der finnes lykke!! 

Var med typen min opp på hytta hans i et par dager, og da fikk hundene lov å kose seg på eggedalsfjellet, og Tundra fikk lov å fly på fjellet for første gang å lete etter rype :) Var ikke mye rype å se, men så er det jo jaktstopp der pga det så "/ 

Men vi storkoste oss fordet vi :D

Hvis dere lurer på hvorfor André låner storsekken min, og whippsene går med kløv, så er det bare for treningen sin del :)