hits
Om oss Våre mål Produktanmeldelser Våre verbale kommandoer Link Link

Arkiv mned: april 2015

Full fart på stranda

Publisert: 22.04.2015 @ 21:34 Kategori: Hund Kommentarer: 1


Testing av nytt telt

Publisert: 19.04.2015 @ 15:50 Kategori: Østfold Kommentarer: 0

Nytt telt ble kjøpt, og dermed måtte det jo testes fort som mulig, så det var bare å pakke sammen lille sekken min og legge ut på tur i Vestfjella, som er det nærmeste du kommer urskog på Østlandet. Et av mine favorittsteder! 

Kiwi hadde kræsja litt under lek et par dager før, så med et hovent og litt vondt bein, så ble ho gående i bånd, og fikk dermed meg seg teppe å ligge på, så ho kunne ligge litt der (bare for å poengtere, nei hundene mine får ikke tepper med på tur til vanlig, de får finne fine steder å ligge sjæl ass :P ) 

På denne turen ble typen og schæfern hans Ylvis med også. Tundra er skikkelig fan av Ylvis :p Ellers lar jeg bildene fortelle sitt :) 


 

Telttur på Bevø

Publisert: 04.04.2015 @ 19:19 Kategori: Østfold Kommentarer: 0

På fredag pakka jeg og en vennine sekken og kløvene og la ut på tur her i nærområdet hos meg. Det ble en veldig spontan tur uten noe særlig planlegging, men som alltid ble det en herlig tur :D 

Litt skeptisk da vi parkerte bilene, siden det var jo stappfullt overalt, måtte bare karre oss inn i et litt åpent felt i skæven, for å få satt ifra oss bilene :P Men det var faktisk ikke mange vi møtte på turen, men så gikk vi mesteparten av turen utenfor stien da :)