hits
Om oss Våre mål Produktanmeldelser Våre verbale kommandoer Link Link

Arkiv mned: mai 2015

Agilitytrening

Publisert: 29.05.2015 @ 21:22 Kategori: Agility Kommentarer: 2

Valpeshow på Evenrød med Tundra

Publisert: 26.05.2015 @ 12:17 Kategori: Utstilling Kommentarer: 1

Fine lille gull ble BIR :) 
 

Et nært møte med hoggormen

Publisert: 16.05.2015 @ 18:52 Kategori: Østfold Kommentarer: 0

For 2 uker siden pakka vi sekken og kløvene og la ut på tur til vår favoritt-spot ved Store Erte i Halden. Skulle bli godt med frisk luft og ro i sjela. Planen var å bli borte i 2 netter.

Tundra storkoste seg og blitt litt tøffere med vann, for nå svømmer ho, og syns det er digg! Tundra storkoser seg med å kunne utforske vannet som er rett ved teltet, og kan holde på hele dagen med akkurat det samme :P Whippsene derimot ligger enten å soler seg i lyngen eller i teltet i soveposen :P 

Denne gangen blåste det brått veldig mye utover kvelden, så da søkte vi alle ly i teltet, siden det ble ille kjølig ute pga vind :) Så jeg lå å koste meg med en god bok, mens hundene sov :) Dagen etter ga jeg hundene frokosten sin rett ved siden av teltet, og brått kommer Anastasia pipende inn i teltet og nekter å stå eller komme borti noe med den ene labben sin... Jeg ser det har 3 bittesmå blodflekker (så man ser hvor ho har blitt bitt) på labben.. Min første tanke er uansett hva dette er, så må vi kjapt til dyrlegen.. 

Så pakka sammen alt i full fart, men Anastasia lå på jervenduken hele tiden. Da alt var ferdig pakka, så hadde labben hennes hovna opp til dobbel str. Slengte kløven hennes og sekken min på ryggen, og Anastasia oppå skulderne igjen. (Kiwi skal ha stor kreditt her! Da jeg kom hjem, så veide jeg kløven hennes, og viste seg atter ho bare ca 7kg, og ho veier 10kg, og må legge til atter denne kløven tenkte jeg ikke no over da jeg pakka, så dette er ikke hverdagskost! Men syns ho var strålende hjelp!) 

Vandra over myr, så jeg sto i det til opp til livet.. og hadde 5km til bilen fra leirplassen.. Så skal hilse og si jeg kom sliten og jævlig bløt til dyrlegen :P 

 

Hos dyrlegen ble vi tatt vel i mot, og slengt rett på bordet med en gang, for å ordne alt så ho kunne bli lagt i drypp (og må legge til atter det var en katt på bordet rett ved siden av, så da skjønner de som kjenner Anastasia, hvor dårlig ho virkelig var..) Så ble jeg og Anastasia visst til et eget lite rom, hvor ho lå med drypp av saltvann og serum i ca 5timer. Og fikk noen smertestillende sprøyter i ny og ne. 

Må legge til snille pappa som kom med tørre klær og nye sko til meg, siden jeg var gjennomvåt og ikke kunne gå fra Anastasia. Og han ordna Tundra og Kiwi som lå i bilen min utenfor. Så en stor takk til han som stiller opp så fort! Og samme med en stor takk til dyrlegene, som tilbød meg både tørr bukse, vann, mat osv! og ikke minst tok så godt vare på Anastasia! :) 

For de som lurer, så tok det 1 time fra leirplassen og til dyrlegen.. Han dyrlegen sjøl turte ikke å si noe da jeg kom med hunden, men han sa da jeg dro; han syns det så veldig mørkt ut for henne da vi kom (hadde rukket å hovne opp hele frembeinet og rundt brystkassa). Men her kom all treninga godt til nytte. 

 

Til oppdatering: 

Vi var hos dyrlegen på torsdag å tok en blodprøve, for å sjekke om alt har gått bra. Og som de så fint sa: Anastasia er en seig liten jævel! :P For alt var fint! og nå er det bare 2 uker til, så kan ho trenes med ordentlig igjen. Noe ho setter stoor pris på etter å ha vært 2 uker i konstant ro! Men nå får ho hvertfall trene lett med agility igjen, og gå turer igjen (bare uten kløv og kjetting osv i 2 uker til bare) :) 

 

Full fart på mærrapanna

Publisert: 13.05.2015 @ 19:37 Kategori: Hund Kommentarer: 1Valpeshow 2 og 3 mai med Tundra

Publisert: 03.05.2015 @ 19:56 Kategori: Utstilling Kommentarer: 0